Jag får ett felmeddelande när jag försöker skapa inloggningsuppgifter, vad ska jag göra?

Kanske har du sedan tidigare ett konto aktiverat hos oss på kombinationen personnummer/kundnummer samt postnummer, eller på den e-postadress du försöker använda. Prova att använda funktionen ”glömt lösenord” som finns under logga in på vår sajt och i appen. Du kan också göra det via denna länk. Fyll i den eller de e-postadresser du tror dig kan ha använt vid en eventuell tidigare registrering av ett digitalt konto hos oss. Finns e-postadressen du angett i vårt system så kommer en länk att skickas ut, som innehåller ytterligare instruktioner, samt en länk som du följer, för att skapa ett nytt lösenord.

Fungerar det inte? Gå till kontakta oss eller ring vår kundservice så hjälper vi dig gärna!