Samlade hockeynyheter från Värmland, Skaraborg och Dalsland

Håll dig uppdaterad inom hockeyvärlden. I Hockeyappen får du nyheter om hockey från Värmland, Dalsland och Skaraborg, allt på ett och samma ställe. I appen har du tillgång till olika funktioner som “mina val” och “notiser”.

Mina val

Med den smarta funktionen “mina val” kan du enkelt anpassa ditt eget nyhetsflöde efter vad som intresserar dig. Välj själv vilka lag och serier du vill följa.

Notiser

Håll dig uppdaterad kring ditt favoritlag. Med personliga notiser får du de viktigaste händelserna direkt i din mobil. Du kan när som helst ändra inställningarna för vilka notiser du vill ha.

Hur får du tillgång till appen?

Hockeyappen hittar du i App store eller i Google play butiken. Du som prenumerant har som vanligt tillgång till allt innehåll i appen med ditt digitala konto. För att få tillgång till appens alla funktioner och artiklar behöver du vara inloggad som prenumerant. Du som är prenumerant på någon av NWT Medias tidningar* och har aktiverat ditt digitala konto loggar in som vanligt med e-post och lösenord. Saknar du prenumeration? Kontakta NWT Medias kundtjänst.

*NWT, VF, SLA, NLT, Arvika Nyheter, Dalslänningen, Filipstads Tidning, Fryksdalsbygden, Hjo Tidning, KT-Kuriren, Mariestads-Tidningen, Nya Kristinehamns-Posten, Provinstidningen eller Säffle-Tidningen.

Länkar för nedladdning av appen:

Klicka här för att ladda ned Hockeyappen på Google Play

Klicka här för att ladda ned Hockeyappen på Appstore

Har du ett nyhetstips?

Kontakta oss på telefon: 054-19 90 00 (vxl), via sms eller mms: 0730-12 12 12, e-post: app@nwt.se